Youth Choir in Nederland

Zaterdag 18 april organiseert TJOMMIE Foundation het exclusieve fundraising event ‘I Have a Dream’ op het HEMbrugterrein in Zaandam. Tijdens deze avond is het Youth Choir aanwezig. Zij vertellen hoe het Kinderprogramma hun dromen waar heeft gemaakt. 

Youth Choir

Het Youth Choir is in 2008 opgericht voor kinderen met een problematische achtergrond en is onderdeel van het TJOMMIE Kinderprogramma in Zuid-Afrika. Veel van deze kinderen zijn getroffen door de HIV/aids epidemie, hun ouders zijn overleden of ze zijn zelf geïnfecteerd met HIV. Sommigen zijn verkracht, mishandeld, drugsverslaafd, slachtoffer van criminaliteit of zelf crimineel geworden om te overleven. Het koor geeft deze jongeren een richting en leert hen dat ze wél iets goed kunnen: zingen! Naast hun zangtalent werken de kinderen aan weerbaarheid, zelfontplooiing en zelfvertrouwen. De discipline van het koor zet hen weer op de rit en geeft hen een toekomstperspectief. Daarnaast hebben ze veel plezier en wordt er gelachen. De kinderen van het Youth Choir zijn een voorbeeld voor hun omgeving.

Het Youth Choir is van 16 tot en met 18 april in Nederland voor het ‘I Have a Dream’ Fundraising Event van TJOMMIE Foundation.

‘I Have a Dream’

Alle kinderen hebben dromen. Ook de miljoenen Zuid-Afrikaanse kinderen die in townships opgroeien in armoede. Tijdens ons fundraising event 'I Have a Dream' willen wij veel geld ophalen om deze kinderen een kans te bieden om hun dromen waar te maken. De avond wordt een kleurrijk feest vol ervaringen, op een unieke locatie, voor een select gezelschap.

Bekijk het programma van de avond.

Wil jij hier ook bij zijn? Neem dan contact op met ons op via info@tjommie.nl of bel 088 - 008 1900.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren