Dam tot Damloop 2018 voor Tjommie

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar in ons enthousiaste, gezellige en gedreven Tjommie hardloopteam. Jouw actieve inzet heeft direct impact voor kinderen in townships in Zuid-Afrika!

Doe jij mee met ons Tjommie Team aan de Dam tot Damloop op 23 september a.s.? Samen maken wij ons sterk voor het opknappen van schoolpleinen in townships van Zuid-Afrika in samenwerking met Wilde Ganzen! Jouw bijdrage wordt dan met 50% vermeerderd. 

Vorig jaar renden we de longen uit ons lijf voor een nieuw netbalveld voor meisjes in de townships. Eind 2018 wordt het veld aangelegd in Bloempoort om sport voor meiden aantrekkelijker te maken en gelijke kansen te stimuleren voor jongens en meisjes.

Voor deelname vragen wij elke deelnemer om minimaal € 200 op te halen voor Tjommie (€ 50 dien je direct bij inschrijving op te halen om je startbewijs te garanderen). 100% van de opbrengst gaat naar onze kinderhulpprojecten in Zuid-Afrika. Met jouw run maak je dus échte impact. Wij helpen jou hier natuurlijk bij! En de kids gaan je zelf aanmoedigen!

Meld je hier aan!

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren