Dam tot Damloop 2018 voor Tjommie

Ons enthousiaste, gezellige en gedreven Tjommie team zit vol! Wil jij je volgend jaar inzetten voor Tjommie tijdens de leukste run van Nederland schrijf je dan alvast in. Jouw actieve inzet heeft direct impact voor kinderen in townships in Zuid-Afrika!

Tijdens de Dam tot Damloop op zondag 23 september a.s. maken wij ons sterk voor het opknappen van schoolpleinen in townships van Zuid-Afrika in samenwerking met Wilde Ganzen! Jouw bijdrage wordt dan met 50% vermeerderd. 

Vorig jaar renden we de longen uit ons lijf voor een nieuw netbalveld voor meisjes in de townships. Eind 2018 wordt het veld aangelegd in Bloempoort om sport voor meiden aantrekkelijker te maken en gelijke kansen te stimuleren voor jongens en meisjes.

Voor deelname vragen wij elke deelnemer om minimaal € 200 op te halen voor Tjommie (€ 50 dien je direct bij inschrijving op te halen om je startbewijs te garanderen). 100% van de opbrengst gaat naar onze kinderhulpprojecten in Zuid-Afrika. Met jouw run maak je dus échte impact. Wij helpen jou hier natuurlijk bij! En de kinderen in Zuid-Afrika sturen je zelf een aanmoediging!

Je kunt natuurlijk ook een donatie aan het project van dit jaar: opknappen van schoolpleinen in townships van Zuid-Afrika.

Bekijk onze actiepagina en doneer!

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren