Tjommie Golf Event editie 2018 groot succes!

De totaalopbrengst van het Tjommie Golf Event op 3 oktober jl., het Tjommie Charity Dinner en de veiling op Golfclub De Scherpenbergh overtrof alle verwachtingen en resulteerden in een bedrag van maar liefst € 40.000. Dankzij de bijdrage van De Wilde Ganzen kon de organisatie het bestuur van de Tjommie Foundation en Hugo Tempelman uiteindelijk een cheque overhandigen van € 50.000. 

Deze bijdrage zal worden besteed aan het Community Disability and Rehabilitation Program (opvang van geestelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen in Zuid-Afrikaanse townships). Een tweede opvanghuis is inmiddels in aanbouw en zal eind dit jaar zijn deuren openen om jaarlijks nog eens 30 kinderen met een beperking een kans op een betere toekomst te bieden.

Speciale dank voor dit zeer geslaagde event gaat uit naar de organisatoren: René Hogeboom, Frank Reinders, Hein Bisterbsoch, Arthur Batenburg & Jan Talboom. En natuurlijk ook naar alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers! Ook dank aan Wilde Ganzen voor de samenwerking bij dit project.

De winnende flight was het team Aruba onder leiding van Jacques Katif. Zij nemen graag het stokje over en zullen zich in 2019 (jubileum 20-jarig bestaan Tjommie) inzetten voor weer een fantastische editie.

Met fotografie van Arthur Batenburg

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren