Voedselpakketten met Kerst

Ook in het Zuid-Afrikaanse township Elandsdoorn is het Kerstfeest. Voor de kinderen die zonder hun ouders opgroeien (veelal vanwege de HIV/aids-epidemie) is de decembermaand een heel erg moeilijke maand om rond te kunnen komen. Dankzij de Christmas Hampers (voedselpakketten) zijn deze kindgezinnen gesteund en krijgen zij voor heel even een zorgeloze Kerst. Voor de meeste kinderen is dit de eerste keer sinds maanden dat zij weer een echte maaltijd kunnen eten. Elke familie ontvangt een enorm pakket tot het randje gevuld met de meest noodzakelijke levensmiddelen. Zoals maïsmeel, rijst, ingeblikte vis, vruchtenjam, suiker, thee, wasmiddel, tandpasta. 

Christmas Hampers (voedselpakketten) en Kerstfeest

In totaal zijn er 200 Christmas Hampers uitgedeeld. De inhoud is verdeeld naar de grootte van de families (gemiddeld 4 kinderen). Elk gezin ontvangt een Hamper waar zij een ruime maand mee vooruit kunnen. Het uitreiken van de voedselpakketten is door Ndlovu Care Group gecombineerd met een Kerstfeest voor kinderen in Theater The Miracle. Hierbij waren gemiddeld zo’n 350 kinderen aanwezig. Het was een gezellige middag waar zij verwend zijn met snoepgoed, ballonnen, bellenblaas en een lunchpakketje. Ook zijn de kinderen geschminkt. En was er natuurlijk een Kerstman die voor elk kind een cadeautje had. Zo was voor even de magie terug in de levens van deze kinderen.

Geef een voedselpakket cadeau

Jij kunt ook bijdragen door met Kerst een voedselpakket cadeau te geven. Jouw aankoop wordt omgezet in een donatie aan projecten die kinderen een kans geven op een betere toekomst. Zo maak je niet 1 maar 2 mensen blij!

Geef cadeau 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren