Tjommie TV - online meetup

Wij nodigen jou van harte uit voor de eerste editie van Tjommie TV! Wil jij meer weten over hoe corona ruraal Zuid-Afrika raakt en hoe onze lokale NGO Ndlovu Care Group daar mee omgaat? Schrijf je dan nu in. En kijk mee vanaf je laptop of pc!

Op 9 juli (20-21u) organiseren wij een online meetup met de oprichters, Hugo en Liesje Tempelman, in Zuid-Afrika. Zij vertellen over welke uitdagingen deze coronatijd met zich meebrengt en over de oplossingen die zij hiervoor vonden. En het Ndlovu Youth Choir verzorgt een spetterend optreden vanuit het township theater. Kortom: een unieke meetup die je niet wilt missen! 

Kijk de uitzending terug

Programma

Wat: Tjommie TV - online meetup
Wanneer: donderdag 9 juli
Waar: vanachter je laptop of pc
Hoelaat: 20.00-21.00 uur (log een kwartier van tevoren in)

Je ontvangt een link van online seminar na inschrijving. Heb je alvast een vraag die je Tjommie of de oprichters in Zuid-Afrika zou willen stellen naar aanleiding van de coronacrisis? Stuur deze dan onder vermelding van je naam naar info@tjommie.nl. Tot 9 juli!

 

Tjommie TV wordt mede mogelijk gemaakt door OnlineSeminar.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren