Tjommie TV LIVE 25 maart 

Wij nodigen jou van harte uit voor de tweede editie van Tjommie TV! Wil jij meer weten over de coronacrisis in Zuid-Afrika? Over de Ambachtsschool die we aan het opzetten zijn samen met de RB Foundation? Of maak kans op een vliegticket in onze Ndlovu Quiz en nog veel meer. Schrijf je dan nu in. En kijk mee vanaf je laptop of pc!

Op 25 maart a.s. (20.00-21.00u) organiseren wij voor de tweede keer een online meetup met Hugo Tempelman en zijn team in Zuid-Afrika. Via een LIVE-verbinding vertellen zij over de uitdagingen die de COVID-19-pandemie met zich meebrengt. Over de voortgang van de bouw en de start van de Ambachtsschool. En hoe we de impact in kaart brengen die onze projecten hebben op de gemeenschap in township Elandsdoorn/Bloempoort. Natuurlijk kun je zelf vragen stellen via de chat.

Ook organiseren we dit keer de Ndlovu Quiz met een unieke kans! De winnaar van de quiz mag mee op reis om zelf de impact van onze projecten in Zuid-Afrika te gaan ervaren tijdens de Tjommie Experience in oktober (reis- en verblijfkosten voor 1 persoon).

Kortom: een bijzondere meetup die je niet wilt missen. Schrijf je dus nu in. We ontmoeten je graag donderdag 25 maart om 20.00 uur!  

Schrijf je nu in

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door je in te schrijven via de button. Je ontvangt na inschrijving een link van Online Seminar om de uitzending te bekijken.

Heb je alvast een vraag die je Tjommie of de oprichters in Zuid-Afrika zou willen stellen naar aanleiding van de coronacrisis? Stuur deze dan onder vermelding van je naam naar info@tjommie.nl.

 

Tjommie TV wordt mede mogelijk gemaakt door Online Seminar.

Bekijk hier de eerste uitzending van 9 juli 2020.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren