Ndlovu Care Group start met COVID-19 vaccinatieprogramma

Partnerorganisatie Ndlovu Care Group heeft toestemming gekregen van het Zuid-Afrikaanse ministerie van Volksgezondheid om te assisteren bij het uitrolprogramma van COVID-19 vaccinaties. De voorbereidingen zijn getroffen en vandaag worden de eerste prikken gezet.

Voorbereidingen vaccinatieprogramma

De eerste batch Pfizer-vaccins zijn in ontvangst genomen door de apotheker, Ambros Mashishi. Mpho Motjelele, de IT-netwerkcoördinator, heeft 13 laptops klaargemaakt voor registratie en verificatie van de persoonlijke gegevens van de te vaccineren communityleden. De locatie is voorbereid, een team van 16 mensen is toegewijd en goed opgeleid voor deze enorme taak.

1.000 vaccinaties per dag

Ndlovu Care Group zal zich ervoor inzetten minimaal 1.000 vaccinaties per dag te gaan zetten. De uitrol begint op maandagochtend van 08.00 uur tot 17.00 uur. De vaccinatielocatie zal zes dagen per week geopend zijn, op zaterdag van 08.00 uur tot 13.00 uur.

 

Tjommie feliciteert de partnerorganisatie met deze fantastische stap vooruit en wensen alle medewerkers veel succes in de uitvoering.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren