Help jij ons dit event mogelijk te maken?

Ndlovu Youth Choir @ AFAS 6 juli

Tjommie heeft de mogelijkheid het Ndlovu Youth Choir op te laten treden in het AFAS theater in Leusden op 6 juli 2023. Wij zoeken 10 bedrijven die een GO willen geven voor een investering van €5.000,- en we zijn er bijna! Helpen jullie mee dit event te realiseren? Superleuk om klanten mee te nemen of om het event te gebruiken als personeelsuitje. Mocht je qua aantal genodigden niet uitkomen kan je het ook aanpassen wat voor jullie wenselijk is.

Het programma moet nog worden vastgesteld, maar vooraf zal een kopje koffie/thee, etc worden geschonken en achteraf een borrel met kleine snack worden georganiseerd, zodat je gelegenheid hebt met je gasten te kunnen praten. Hoogstwaarschijnlijk is het optreden einde middag/ begin van de avond.  

Interesse?

Vind jij het leuk om met jouw bedrijf op deze manier bij te dragen en een swingende dag te hebben? Stuur dan een e-mail naar info@tjomme.nl. Hierbij nog een terugblik van hun optreden tijdens de finale van America's Got Talent

Bekijk de flyer

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren