Dimakatso, een uitzonderlijke student

Wanneer de vader van Dimakatso Makalapa het gezin verlaat begint er een periode van armoede en onzekerheid. Dimakatso wordt gedwongen uitgehuwelijkt om haar zeven broers en zussen van onderdak te voorzien. Maar als Dimakatso naar Bloempoort verhuist en aanklopt bij de Ndlovu Care Group verandert haar leven volledig.

Na haar middelbare school besluit ze de 3 ambachten school in Bloempoort te benaderen, waar ze onmiddellijk wordt aangenomen om voor loodgieter te studeren. Momenteel is ze geplaatst bij Josh's Plumbing in Groblersdal en reist ze elke dag van de week met de taxi.

Zonder donateurs van Tjommie en de RB Foundation was dit voor Dimakatso niet mogelijk geweest. Dus baie dankie aan iedereen die bijgedragen heeft, jullie steun maakt écht impact in het leven van kinderen in Zuid-Afrika!

Lees hier meer verhalen van kinderen Afrika.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren