Rob Beltman (bestuurslid)

Ik help in mijn dagelijks leven bedrijven bij hun marketingvraagstukken. Daarbij gaat het me niet zozeer erom dat organisaties meer potten pindakaas leren verkopen, maar vooral om te zorgen dat ze echt van waarde zijn voor hun klanten, medewerkers, aandeelhouders en de maatschappij. Omdat echt klantgericht ondernemen vraagt om een stevige verbinding van Hart, Hoofd en Handen richtte ik enkele jaren geleden H3ROES op. Dat is een coöperatieve vereniging van vakidioten, die elk hun eigen talent inzetten om bedrijven integraal vooruit te helpen. De een is gespecialiseerd in leiderschap, de ander in gastvrijheid of in data- en privacyvraagstukken. Met elkaar maken we het verschil.

Dat sprak me ook in Tjommie enorm aan. De integrale manier van helpen, op allerlei vlakken, om echt het verschil te maken voor de kinderen in Elandsdoorn. René Frijters introduceerde me bij Tjommie en vorig jaar liep ik met veel plezier de Dam tot Dam loop mee met een team enthousiastelingen. Dat werkte aanstekelijk en toen ik gevraagd werd actief te worden in het bestuur hoefde ik daar niet lang over na te denken. Kinderen de best mogelijke kansen geven, door voor een betere omgeving te zorgen waarin ze hun talent kunnen ontdekken en ontwikkelen…dat is een fantastisch doel.

Tjommie staat volgens mij als organisatie ook nog maar in de kinderschoenen als we kijken naar het totale landschap van goede doelen.

Ik draag graag mijn steentje bij aan een mooie toekomst voor Tjommie, die ervoor zorgt dat we in Zuid Afrika voor heel veel kinderen het verschil kunnen maken.

 

Ga terug naar 'Over ons > Wie we zijn'

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren