Ons team

Wij stellen ons team graag aan je voor:

 

René Frijters

René Frijters

Bestuur - voorzitter

Ik ben een ondernemer in de financiële sector en heb zowel Alex Beleggersbank (1999) als Knab (2010) opgericht. Mijn passie ligt in het in de watten leggen van klanten, innovatie en het creëren van een winnende cultuur.

Lees meer
Sonia Jennings

Sonia Jennings

Bestuur - penningmeester

Vanaf 2001 ben ik vanuit mijn eigen bedrijf AAR Consult als (interim) bestuurder, manager en consultant werkzaam binnen de gezondheidszorg, met name in de eerstelijn. Daarvoor ben ik, van 1980 tot 1999, binnen de bankensector werkzaam geweest.

Lees meer
Rob Beltman

Rob Beltman

Bestuur - secretaris

Ik help in mijn dagelijks leven bedrijven bij hun marketingvraagstukken. Daarbij gaat het me niet zozeer erom dat organisaties meer potten pindakaas leren verkopen, maar vooral om te zorgen dat ze echt van waarde zijn voor hun klanten, medewerkers, aandeelhouders en de maatschappij. Omdat echt klantgericht ondernemen vraagt om een stevige verbinding van Hart, Hoofd en Handen richtte ik enkele jaren geleden H3ROES op. Dat is een coöperatieve vereniging van vakidioten, die elk hun eigen talent inzetten om bedrijven integraal vooruit te helpen. De een is gespecialiseerd in leiderschap, de ander in gastvrijheid of in data- en privacyvraagstukken. Met elkaar maken we het verschil.

Lees meer
Maartje Smits

Maartje Smits

Bureau - programmamanager

Ik ben ooit begonnen als vrijwilliger bij Tjommie en uiteindelijk doorgegroeid naar programmamanager. Na de projecten een keer bezocht te hebben was ik om. Het is een voorrecht om te mogen werken in de goede doelen sector, maar ronduit bijzonder om te mogen werken voor de duurzame kinderhulpprojecten van onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group. Projecten die zichtbaar impact hebben en een organisatie die diep geworteld is binnen de lokale gemeenschap.

Lees meer

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren