Sponsorships

Je wilt als ondernemer of met het bedrijf iets terug doen voor de wereld om je heen. Sponsor kinderen uit Afrikaanse townships. Wat is er dan mooier dan kinderen de mogelijkheid te geven op een kansrijke toekomst? Tjommie biedt bedrijven passende mogelijkheden voor maatschappelijk en duurzaam ondernemerschap. Bekijk hier de bedrijven die jou voor gingen.

Steun Tjommie met je bedrijf:

  • Project op maat
  • Organiseer een actie met je medewerkers
  • Sponsor in natura

Project op maat

Een specifiek project/domein steunen dat aansluit bij de bedrijfsfilosofie. Op maat gemaakte communicatie-uitingen passend bij missie en visie. En directe terugkoppeling van resultaten, voor een hoge mate van transparantie naar de klanten en medewerkers van je bedrijf. We hebben vele opties bij het sponseren van kinderen uit Zuid-Afrika. Bekijk onze sponsorsheet voor de opties.

Organiseer een actie met je medewerkers

Voor bedrijven is het ook mogelijk de medewerkers te mobiliseren. Tjommie betrekt medewerkers door ze te informeren over de projecten en met elkaar een bedrijfs-Tjallenge op te zetten. Een sportieve of andere unieke uitdaging waar alle collega’s zich voor in kunnen zetten en samen een mooi bedrag ophalen voor Tjommie. Bekijk hier voorbeelden van acties.

Sponsor in natura

Je kunt er ook voor kiezen Tjommie te steunen door je expertise in te zetten voor een behoefte van Tjommie.

Goed om te weten

Tjommie is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan een ANBI zijn aftrekbaar van de belasting in het jaar waarin ze zijn gedaan. Voor bedrijven die vennootschapsbelasting betalen is er sinds 2012 geen drempel meer voor giftenaftrek.

Interesse? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op!

*
*
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden van nieuws (4 x per jaar), project updates, acties en events van Tjommie. *

*Bekijk hier onze privacyverklaring.    

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren