In gesprek met een Vriend

Willem van Beurden steunt ons inmiddels al 13 jaar via zijn bedrijf Van Beurden Exploitatie. Lees hier een kort interview met Willem over zijn steun aan Tjommie.

“Inmiddels ben ik een keer of tien op bezoek gegaan bij de projecten van Tjommie in Zuid-Afrika en heb ik het Kinderprogramma van dichtbij zien groeien. Naast de gedrevenheid van Hugo Tempelman, oprichter van partnerorganisatie Ndlovu Care Group, is er ook de realiteitszin dat niet alles kan en eigenlijk bijna niets mag zonder een lange termijn overlevingskans van een project. Idealisme kruist hier met zinnig ondernemerschap.

Al jaren geleden besloten we om ook vanuit Van Beurden Exploitatie mee te doen in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn veel mensen op de wereld die het heel moeilijk hebben. Bij sommige ontwikkelingsprojecten, zoals bij Tjommie, kan men met een paar duizend euro een groot verschil maken. Ook in de jaren dat het financieel minder gaat moet je daar juist in blijven investeren. Het MVO-beleid zou bij ieder bedrijf een vast onderdeel moeten uitmaken van de begroting. En als je bedrijf eenmaal Vriend is dan gaan de vele projecten zo bij je leven, dat je er vanzelf echt een keer naar toe zal willen om met je eigen ogen te zien wat daar gebeurd.

Vorig jaar november was ik weer op bezoek in het township Elandsdoorn. Ik was zeer onder de indruk wat er allemaal gerealiseerd is. Als ik daar af en toe een steentje aan kan bijdragen dan doe ik dat graag. Zowel privé door actie te voeren, als middels een investering via mijn bedrijf.

 Heb jij ook interesse als investeerder lid te worden van het TJOMMIE Netwerk en een bezoek te brengen aan de projecten in Zuid-Afrika? Neem dan contact op met Justine Bolt via info@tjommie.nl of 088 - 008 1900.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren