Testimonials:

Succesvolle samenwerkingen

Vele stichtingen, bedrijven en particulieren hebben zich al verbonden aan Tjommie. Om kinderen die opgroeien in townships in Zuid-Afrika te steunen hebben zij een bijdrage geleverd. Bijvoorbeeld met een eenmalige bijdrage of een langlopend samenwerkingsproject, maar ook in de vorm van het ontwerpen van onze website. Denk jij erover om een samenwerking aan te gaan met Tjommie? Word Vriend van Tjommie. Zij gingen jou voor:

 

René Frijters, oprichter van Alex Beleggersbank en knab.

"In 2008 ben ik in Elandsdoorn geweest om mee te bouwen aan een amphi theater. Hier heb ik met eigen ogen kunnen zien hoe eenvoudig de kwaliteit van leven in een township te verbeteren is. Dit doet de Ndlovu Care Group met behulp van de Tjommie door het creëren van watervoorzieningen, veilige huisvesting voor kinderen zonder ouders, educatie en het bieden van vertier.

Ik ondersteun Tjommie, omdat ik mij ervan bewust ben hoe goed wij het hier hebben. Graag stel ik mensen in staat hun talenten te ontplooien. Dit versterkt het gevoel van eigenwaarde en creëert kansen op een beter, zinvoller en gelukkiger bestaan. Naast medische zorg en betere voeding, wordt er ook gekeken naar veiligheid, kennisontwikkeling en ontplooien van talenten. Ingrediënten voor een menswaardig en gelukkig bestaan."

 

Guus Klomp, eigenaar van De Design Kantine, Buro voor Creatieve Communicatie:

“Wij helpen waar mogelijk met het ontwerpen en opmaken van verschillende communicatie-uitingen. Onlangs hebben we bijvoorbeeld op basis van de website en logo een nieuwe huisstijl ontworpen. Tjommie steunen we graag omdat het werk wat ze doen tastbaar is. Ook wij proberen onze dromen na te leven en kunnen op deze manier, kinderen in Zuid-Afrika, diezelfde kans geven.” De Design Kantine is al een aantal jaar verbonden met Tjommie. En heeft onlangs o.a. een nieuwe brochure en flyer voor ons ontworpen waar wij erg blij mee zijn!

 

Cees Jonker, eigenaar van Auberge Navet in Apeldoorn:

“In samenwerking met de gasten van ons restaurant Auberge Navet hebben we een aantal keer meegelopen met de Midwinter Marathon in Apeldoorn. Hiermee hebben wij geld ingezameld voor Tjommie. Daarna hadden wij de wens om structureel meer te doen.

De gasten in ons restaurant krijgen altijd een waterkaraf op tafel met daaraan een label over Tjommie en hoe je ze kunt steunen. Kinderen in de townships van Zuid-Afrika moeten veel moeite doen om aan schoon drinkwater te komen, op deze manier willen wij ons steentje bijdragen!”

 

Deze bedrijven sponsoren ons in natura:

Virtual Affairs uit Amsterdam ontwierp en bouwde de huidige website. Virtual Affairs is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitbouwen en vernieuwen van digitale kanalen voor banken en verzekeraars.

Restaurant het Bosch is een modern, bijzonder gelegen restaurant aan de Nieuwe Meer in Amsterdam. Het Bosch sponsort ons met diverse promotie-acties.

AACC is een accountancy- en belastingadvieskantoor en steunt ons 100% gesponsord met de voorbereiding van de jaarrekening.

Boon Accountants Belastingadviseurs maakt de jaarrekening en salarisadministratie tegen een gereduceerd tarief.

 

Kijk hoe jij Tjommie kunt steunen >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren