Tjommie organiseert een unieke workshop bij jou op kantoor!

Een unieke kans voor jouw bedrijf om deel te nemen aan een workshop die draait om diversiteit, muziek, dans en veel plezier!

Wat houdt de workshop in?

Artistiek leider Ralf Schmitt zal samen met het Afrikaanse jeugdkoor een professionele workshop geven om samen met je medewerkers en/of klanten te zingen en dansen. Zie dit als een geweldig en waardevol moment om culturen te delen en te ervaren hoe zang en dans de toekomst letterlijk kleur kan geven. Door het creëren en delen van leuke content en dit in ons gezamenlijk netwerk te delen zal het ieders aandacht weten te grijpen en geweldige exposure opleveren voor jouw bedrijf!

Bekijk de pitch

Help het jeugdkoor uit de townships te schitteren!

Samen geven we de jongeren een kans om aan de eindeloze armoede te ontsnappen en een rolmodel te zijn voor kinderen over de hele wereld. Het Ndlovu Youth Choir is een artistiek programma waarin getalenteerde jongeren uit de townships rechtstreeks werken aan veerkracht, zelfontplooiing en zelfrespect. Het helpt hen hun leven weer op de rit te krijgen en te werken aan een betere toekomst met baan- en opleidingsmogelijkheden. Het jeugdkoor is inmiddels internationaal bekend en heeft fans over de hele wereld!

Bekijk de korte film over de achtergrond van het koor.

Interesse? Neem contact met ons op!

*
*
We houden je op de hoogte van het project *

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren