Award for Social Change

In 2022 heeft Ndlovu Care Group de MTN SA Award for Social Change ontvangen. Deze prestigieuze prijs is een aanmoediging voor excellente monitoring- en evaluatiepraktijken (M&E) in de non-profitsector met het doel kansarme en rurale gemeenschappen zelfvoorzienend te maken. Met steun van onze partner ServiceNow is er een app gelanceert om de M&E processen te verbeteren. 

MTN Award for Social Change

Op 24 november 2022 ontving NCG de MTN Award for Social Change in de categorie Grote NPO. Deze prestigieuze prijs, in 2019 ingesteld door de MTN Foundation in samenwerking met Trialogue, erkent en viert uitstekende monitoring- en evaluatiepraktijken (M&E) in de non-profitsector. NCG en Tjommie vinden het belangrijk M&E in te zetten als een cruciaal hulpmiddel voor het meten en evalueren van de impact van programma's en diensten, en voor het informeren van continue verbetering en evaluatieve besluitvorming. Deze prijs is een bewijs van het harde werk en de toewijding van het team en de partners, en de positieve impact die we maken in het leven van de meest kwetsbare leden van onze gemeenschappen. 

Lancering ServiceNow App

In samenwerking met ServiceNow heeft NCG op 25 juli 2022 met succes een digitale, op maat gemaakte applicatie gelanceerd. De applicatie wordt momenteel gebruikt bij het Ndlovu Nutritional Unit (NNU)-programma om workflows te ondersteunen, gegevens te verzamelen en resultaten en impact te meten. Het systeem beschikt over een dashboard waarmee we de status van elke begunstigde kunnen volgen. Daarnaast is er een mobiele applicatie ontwikkeld die offline werkt, waardoor Community Health Workers (CHW's) gegevens kunnen verzamelen in gebieden met een slechte netwerkverbinding. De gegevens worden automatisch geüpload zodra er een Wi-Fi-verbinding beschikbaar is. In de toekomst is het ons doel om het gebruik van deze tool uit te breiden naar alle andere programma's voor kinderzorg en jeugdontwikkeling. We willen onze dank uitspreken aan ServiceNow en alle personen die onvermoeibaar hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat we een functioneel systeem hebben om onze besluitvorming te ondersteunen, onze verantwoordingsplicht aan financiers te versterken en de efficiëntie van onze workflows te verbeteren.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren