Sponsors van Tjommie

ipsis

Als crossmediaal reclamebureau is ipsis constant op zoek naar de juiste mix van online en offline middelen om optimaal effect te creëren voor onze klanten. Vandaar ook onze slogan: Creëer effect!

Ons veelzijdige team van creatieve en technische professionals biedt jou een mix van nuchterheid, creativiteit, innovatie en kwaliteit. Met ons brede dienstenpakket op de vakgebieden online marketing, offline marketing, webdesign, webdevelopment en CRM ondersteunen wij een groot aantal woningcorporaties en organisaties in het MKB, de industrie en in de zorg- en welzijnsector, verspreid door Nederland en België.


Smart Connections

Smart Connections is gespecialiseerd in effectieve klantdialoogprogramma's en 1:1 marketingcampagnes met behulp van multi-channel campaign management. Smart Connections levert CRM oplossingen voor Tjommie en denkt actief mee met marketingcampagnes. Ook deden zij in 2016 en 2017 een kerstdonatie in plaats van relatiegeschenken en steunden daarmee onder andere het nieuwe sportproject in township Bloempoort.


BOON Accountants Belastingadviseurs

Boon Accountants Belastingadviseurs doet meer dan de naam op het eerste gezicht doet vermoeden. Daarom dus het &-teken; om te laten zien dat zij op meer terreinen actief zijn dan alleen de traditionele accountancy- en belastingadvieswerkzaamheden. Boon maakt tegen gereduceerd tarief de jaarrekeningen op van Tjommie.


AFAS Foundation - AFAS Software

De AFAS Foundation inspireert. Het inspireert jou om beter te doen. Daar waar jij kansen ziet om het beter te doen dan nu gebeurt. Altijd met grote gevolgen. AFAS Foundation steunt ons financieel bij een ambitieus agrarisch tunnelkas project voor meer voedselzekerheid en werkgelegenheid in rurale townships van Zuid-Afrika. En steunde voorheen het Tjommie sportprogramma met een donatie tijdens de AFAS Tennis Classics 2016.


Wilde Ganzen

Klein project, groot verschil. Wij geloven dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede. Daarom steunt Wilde Ganzen duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking. Dát is onze manier van armoedebestrijding. Wilde Ganzen heeft meerdere malen project donaties van Tjommie vermenigvuldigd met de helft, om nog meer impact te genereren! Zo zijn zij partner van de Dam tot Damloop actie.

Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation is een non-profit organisatie die zich richt op het bevorderen van het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren. In 2004 heeft Cruyff Foundation het eerste internationale Cruyff Court geopend bij onze partnerorganisatie in Zuid-Afrika. In 2017 komt daar een tweede Cruyff Court bij in township Bloempoort. Lees hier meer.

Mr. Fox Agency

Mr. Fox Agency is een strategisch-creatief reclamebureau. We helpen (internationale) merken hun volle potentieel te benutten met doordachte strategie en onderscheidende ideeën. Dat doen we door een emotionele connectie tussen merk en mens tot stand te brengen. Met als einddoel impact en groei. Mr. Fox Agency steunt Tjommie met het ontwerpen van onze uitingen! Onlangs ontwierpen zij de layout van Tjommie’s nieuwste brochure. Bekijk ‘m hier!

Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Wij zijn er ontzettend trots op dat wij stichting Tjommie mogen ondersteunen met het gebruik van onze boekhoudsoftware. Zo kunnen wij een steentje bijdragen en ervoor zorgen dat zij alles onder controle kunnen houden in het goede werk dat zij doen.


Contentbaasje.

Als creatieve marketeer verdiept Contentbaasje zich dagelijks in content. Of het nou om copy, beeld of video gaat: allemaal passeren ze de revue. En het allerleukste? Geen enkele klant is hetzelfde. Bij iedere samenwerking zet deze marketeer weer een andere pet op. Het ene moment stapt hij in als designer, een volgend moment als contentstrateeg. Dat is het voordeel van Contentbaasje: je haalt brede expertise in huis.


ServiceNow NL

ServiceNow NL verbindt zich aan Tjommie om voedselzekerheid en digitaal analfabetisme aan te pakken! ServiceNow levert digitale workflows die positieve belevingen creëren en de productiviteit voor werknemers en het bedrijf vergroten. Onze samenwerking is geen eenmalige investering, maar één voor de lange termijn. Zo wil ServiceNow iets terug doen voor de wereld, niet alleen met geld en middelen, maar ook met de inzet van hun tools en oplossingen


Projective Group

Projective Group, opgericht in 2006, is een toonaangevende veranderingsspecialist in de financiële dienstverlening. Als gecommitteerde partner gaat Projective Group (voorheen Charco & Dique) een langdurige relatie aan met Tjommie. Wij nemen Tjommie in alles mee wat we doen. Enerzijds zullen we Tjommie’s projecten financieel ondersteunen door middel van donaties. Anderzijds zullen wij ons netwerk inzetten ten behoeve van Tjommie, bijvoorbeeld door het organiseren van sponsoracties. Ten slotte zetten we graag onze kennis in om Tjommie te helpen met bijvoorbeeld de optimalisatie van het jaarverslag.


Altec

Altec produceert en verkoopt labels, labelprinters en labelsoftware waarmee bedrijven zelf hun identificatie kunnen verzorgen en zo hun producten uniek kunnen maken. Dit doen zij voornamelijk voor bedrijven die actief zijn in industriële omgevingen. Altec steunt Tjommie al ruim 5 jaar met een donatie voor de kinderhulpprojecten in Zuid-Afrika. 


ACC ICT

ACC ICT is een IT-bedrijf gericht op softwareontwikkelaars en online dienstverleners. Alles wat wij doen staat in het teken van continuïteit waarborgen voor bedrijfskritische applicaties. Hier geven wij invulling aan door samen met onze klanten een toekomstbestendige cloudstrategie uit te stippelen voor het gehele softwareontwikkelingsproces. Wij geloven erin dat kennis en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke pijler is van succes; daarom steunen wij de komende jaren het After School project van Tjommie om ook deze kinderen de kans te geven zich persoonlijk verder te ontwikkelen.


Bikes4Africa

12GO Biking is de grootste fietsenwinkel van Nederland en heeft de stichting Bikes4Africa opgericht om iets terug te doen voor de maatschappij. Bikes4Africa is begin 2018 ontstaan tijdens een door 12GO Biking georganiseerd inruilspektakel. Het doel was om niet alleen een succesvolle inruilactie te hebben, maar om daarbij ook te zoeken naar mogelijkheden om iets terug te doen voor goede doelen die zich richten op Afrika. 

Het inzamelen en laten doneren van fietsen is een manier om geld op te halen voor Bikes4Africa. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de stichting op andere manieren te steunen. Het uiteindelijke doel is om middelen te verzamelen waarmee Bikes4Africa (fiets-gerelateerde) projecten kunnen steunen in Afrika.


To Build

To Build is sponsor van de ambachtsschool. Een initiatief dat past bij de visie van To Build: doen waar je goed in bent en doen waar je heel veel plezier in hebt. "Wij doen niets liever dan bouwen. Of het nu gaat om nieuwbouw, afbouw, een verbouwing of renovatie, we pakken elk project met beide handen en een grote glimlach aan. Want door onze unieke manier van bouwen, kunnen we op elk project volmondig JA zeggen! Elk bouwkundig project in retail, kantoor of horeca is bij ons in goede handen!". To Build bouwt aan heel veel mooie projecten van elke omvang, overal in Europa en voor diverse opdrachtgevers.