Zweli

'gaat nu gezond naar school'

Dit is Zweli Khoza. Hij was 5 jaar toen hij ernstig ondervoed werd opgenomen in een van onze voedingscentra. Hij kon worden gered dankzij speciale begeleiding.

Zweli is weer op gezond gewicht en gaat nu ook naar school. Dat is voor hem heel erg belangrijk, want onderwijs betekent een goede ontwikkeling en kansen voor toekomst.

Charlotte

'vaarde als eerste Afrikaanse vrouw de oceaan over'

Een jonge vrouw, Boitumelo Charlotte, werd de eerste Afrikaanse vrouw die over de Grote Oceaan vaarde met de Clipper Round the World Yacht Race en is nu bezig zich te kwalificeren als brandweerman. Opgegroeid als wees en inmiddels een jonge vrouw van ongelooflijk talent, kracht en vastberadenheid. Zij heeft zich over en weer bewezen klaar te zijn voor elke uitdaging door zichzelf en haar peers te bevrijden van alle stigma's rond armoede.

Sandile 

'inspirerend percussionist'

Een jongeman met talent en vastberadenheid; Sandile was op weg naar een leven van criminaliteit en drugsmisbruik, maar zijn potentieel werd opgemerkt. Hij werd de percussionist in het Ndlovu Youth Choir en is vandaag de Manager van het Ndlovu Miracle Theater, de Ndlovu Jazz band en Recording Studio. Een visionair, geliefd door zijn collega's, een inspiratie voor iedereen in zijn omgeving.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren