Partnerships

Steun Tjommie met je organisatie

Jij wilt als ondernemer of met je organisatie iets terug doen voor de wereld om je heen. Sponsor kinderen uit Afrikaanse townships. Wat is er mooier dan kinderen de mogelijkheid geven op een kansrijke toekomst? Wij gaan graag met jou in gesprek over hoe we elkaar kunnen versterken. Tjommie biedt organisaties passende mogelijkheden voor maatschappelijk en duurzaam ondernemerschap.

Word vriend en ga de samenwerking aan

Tjommie betekent ‘vriend’ in Zulu, de lokale taal. Word Vriend van Tjommie en maak deel uit van ons uitgebreide netwerk van bedrijven en ondernemers die onze projecten een warm hart toedragen. Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven, waarmee wij voor de lange termijn een samenwerking aan kunnen gaan. Want ons werk is helaas nog lang niet klaar! We gaan graag in gesprek over een partnership op maat.

Maak een afspraak

Bied steun op de manier die bij jou past

Er zijn verschillende mogelijkheden om Tjommie te steunen. Tijdens een gesprek ontdekken we met jou wat het beste past bij jouw organisatie. En misschien heb je zelf nog wel een goed idee. Daar staan we natuurlijk ook voor open.

Toegang tot zakelijk netwerk

Tjommie is een netwerkorganisatie met veel zakelijke relaties. Verschillende professionals zetten zich vrijwillig in met hun tijd, kennis en kunde. Wij brengen jou graag in contact met andere bevlogen ondernemers. Jaarlijks organiseren we meetups voor onze vrienden, geven inspirerende presentaties en brengen mensen bij elkaar. Zo ook via de Tjommie Experience, de jaarlijkse reis naar onze projecten in Zuid-Afrika.

Tjommie Experience

Elk jaar brengen wij samen met donateurs en relaties een bezoek aan de projecten in Zuid-Afrika. Tijdens deze vierdaagse reis laat je je overdag onderdompelen in het werk van de internationaal gerenommeerde NGO Ndlovu Care Group en spreken we ’s avonds over onze nieuwe ervaringen met een braai onder de sterren.

Betrek je medewerkers en klanten

Wanneer je jouw bedrijf aan Tjommie verbindt is het natuurlijk ook van belang om je medewerkers te mobiliseren. Zo organiseren we ‘inspirational talks’ en betrekken we je medewerkers en klanten door ze te informeren over de impact van onze projecten. Met elkaar kunnen we zelfs een bedrijfs-Tjallenge opzetten, zoals deelname aan de Dam tot Damloop.

Sponsor een project

Je kunt Tjommie algemeen steunen of een concreet project/domein, dat aansluit bij jouw bedrijfsfilosofie. Tjommie ondersteunt met input voor (interne en externe) communicatie-uitingen. Regelmatig geven wij terugkoppeling van de resultaten en impact van jouw donatie, voor een hoge mate van transparantie naar klanten en medewerkers van je bedrijf.

Sponsor in natura

Je kunt er ook voor kiezen Tjommie te steunen door je expertise in te zetten voor een behoefte van Tjommie.

Goed om te weten

Tjommie is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan een ANBI zijn aftrekbaar van de belasting in het jaar waarin ze zijn gedaan. Voor bedrijven die vennootschapsbelasting betalen is er sinds 2012 geen drempel meer voor giftenaftrek.