Zo help jij

Draag een steentje bij op jouw manier

Iedereen kan een steentje bijdragen op zijn manier. Wij vinden het belangrijk dat de bestemming van jouw donatie aansluit bij jouw persoonlijke idealen en doelstellingen. Ook met je bedrijf kan je iets teruggeven aan de wereld. Ga de verbinding aan met Tjommie op een manier die aansluit bij jou of je organisatie.

Hoe kan ik bijdragen?

Fijn dat je het werk van Tjommie wilt steunen met een bijdrage! Met jouw steun draag je bij aan een goede basis voor kwetsbare kinderen in rurale townships van Zuid-Afrika en een kans op een betere toekomst. Door jou krijgen ze toegang tot de meest basale levensbehoeften, zoals schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig huis, maar ook met activiteiten in onderwijs, sport en (talent)ontwikkeling.

-
50
+

Periodiek schenken

Zet jouw donatie om in een periodieke schenking. Dat is voordelig voor jou én meer kinderen worden geholpen! Wanneer je jaarlijks meer dan 1% van je inkomen schenkt aan goede doelen heb je recht op een aftrekpost. Geef je minder dan dit bedrag, leg dan jouw schenking vast in een wederzijdse schenkingsovereenkomst voor een periode van minimaal 5 jaar. Jouw giften zijn dan voor 100% aftrekbaar. Van elke euro die je ons schenkt, ontvang je maximaal de helft terug van de Belastingdienst. Schenken is dus voordeliger dan maandelijks een bedrag doneren!

Fonds op Naam

Kies voor een persoonlijke en fiscaal aantrekkelijke manier en geef kinderen een toekomst. Met een Fonds op Naam draag je op een heel persoonlijke wijze bij aan de toekomst van kinderen. Je beslist zelf waar je het geld uit het Fonds aan wilt besteden. Hiermee financier je één of meer projecten die aansluiten op jouw doelstellingen of specifieke wensen.

Speciaal voor bedrijven

Je wilt als ondernemer iets terug doen voor de wereld om je heen. Wat is er mooier dan kinderen die opgroeien in armoede de mogelijkheid te geven op een kansrijke toekomst? Wij maken maatschappelijk ondernemen tastbaar door jouw doelstellingen te verbinden aan een concreet project. Je kunt zelfs een bezoek brengen aan onze projecten in Zuid-Afrika! Via het Tjommie netwerk verbinden wij jou met andere bevlogen ondernemers.

Ontdek de mogelijkheden

Volg Tjommie
* = verplicht veld

Kom in actie met een Tjallenge

Ben je op zoek naar een uitdaging en zet je je graag actief in? Start je eigen actie en Tjallenge jezelf! De kans van je leven om iets van jouw bucketlist af te vinken en tegelijkertijd kinderen in de townships van Zuid-Afrika een kans te geven op een betere toekomst. Want jouw actie telt, dus zet je talent in en kom in actie!

Start een actie