Campagnes

Ontdek de verschillende campagnes en draag bij

Met verschillende campagnes helpt Tjommie kwetsbare kinderen door in hun basale levensbehoeften te voorzien en hun sociaal-emotionele ontwikkeling te stimuleren. En jij kunt daarbij helpen! Ontdek de verschillende campagnes en draag bij aan betere toekomst voor kinderen in Zuid-Afrika.

 

Goede start voor kinderen

Gezonde voeding en een goede start in het onderwijs zijn voor elk kind van belang. Maar misschien nog wel meer als je opgroeit in een township en 10-0 achter staat. Met jouw steun aan onze pre-schools en voedingscentra geef jij een kind een kans op een betere toekomst.

Bekijk de campagne

 

Goed onderwijs voor kinderen

In Zuid-Afrika zijn scholen maandenlang gesloten geweest als gevolg van de coronapandemie. Kinderen hebben een grote leerachterstand opgelopen. Met jouw steun geef jij een kind een kans op goed onderwijs.

Bekijk de campagne


Gereedschap voor beroepsonderwijs

Jij kunt ons helpen opleidingen op de 3 Ambachten School in Zuid-Afrika mogelijk te maken door materiaal te doneren. Om zo jongeren, ook na de coronacrisis, een kans te geven op een betere toekomst dankzij beroepsonderwijs. Met jouw donatie schaffen wij gereedschap en lesmateriaal aan. 


Bekijk de campagne

 

Voedselpakketten met Kerst

Sta jouw Kerstgeschenk af aan een kind dat het hard nodig heeft! Rond de feestdagen hebben gezinnen in townships van Zuid-Afrika het vaak extra moeilijk rond te komen. Geef daarom voedselpakketten met Kerst cadeau aan kwetsbare kinderen.

Bekijk de campagne

 

Noodhulp tijdens corona

Tijdens corona hebben wij ons in Zuid-Afrika ingezet om de bevolking te voorzien van voedsel. In eerste instantie met het uitdelen van 7.000 voedselpakketten aan 1.000 huishoudens en daarna met het aanleggen van voedseltuinen voor ruim 2.000 huishoudens.

Bekijk de campagne