Tjommie Brainpowerrr

Inspirerende powersessies met een zakelijk expert

Tjommie Brainpowerrr biedt jou een inspirerende powersessie met zakelijk expert René Frijters. Tegelijkertijd draag jij bij aan een goed doel. Het Brain brengt een bezoek aan jouw bedrijf en geeft nieuwe inzichten, een lezing of minicursus én nieuwe energie. Dit is natuurlijk afgestemd op jouw wensen en/of hulpvraag binnen een bepaald vakgebied. Voor de vrijwillige inzet van het Brain geeft jouw bedrijf een donatie aan Tjommie.

Het Brain

Het Brain is een onafhankelijke expert en gevestigd naam binnen zijn vakgebied. Hij zet zich vrijwillig in voor Tjommie en geeft zo kinderen in Zuid-Afrikaanse townships een kans op een betere toekomst.

“Een unieke kans om goed te doen én je bedrijf vooruit te helpen!”
- René Frijters, oprichter Knab en Alex Beleggersbank

Win-winsituatie

Jouw bedrijf krijgt een professionele impuls en kinderen in Zuid-Afrikaanse townships een kans op een betere toekomst. Met recht een win-winsituatie!

Wat kost en brengt dit jou?

Voor de Brainpowerrr sessie vragen wij als tegenprestatie een donatie aan Tjommie. Hoeveel? Dat bepaal jij zelf! Hoeveel heeft de Brainpowerrr sessie jou gebracht en hoeveel is dat jou waard? En omdat de Brains zich vrijwillig inzetten, gaat 100% van jouw donatie naar Tjommie.

De aanleg van een waterpomp, ondersteuning van een kleuterschool of sponsoring van sportmaterialen, misschien is er een Tjommie project dat aansluit op jouw bedrijf of jou extra aanspreekt. In dat geval proberen wij jouw donatie aan dat specifieke project te koppelen. Op die manier vormt Brainpowerrr een mooi en passend onderdeel van je MVO-beleid.

Resultaten van een Brainpowerrr deelname

  • Een professionele impuls en nieuwe inspiratie voor je bedrijf.
  • Een boost voor je zakelijke netwerk.
  • Invulling van het MVO beleid van jouw bedrijf.

Tjommie projecten bezoeken

Elk jaar bezoeken wij met onze donateurs de Tjommie projecten in de townships van Zuid-Afrika. Door mee te gaan met een Tjommie Experience kun je zelf zien hoe wij jouw bijdrage besteden.

Interesse in Brainpowerrr?

Neem dan even contact met ons op via info@tjommie.nl

Het Brain

René Frijters

  • Voorzitter bestuur Tjommie
  • Oprichter Alex Beleggersbank en Knab