Voor bedrijven

Partnerships op maat

Tjommie werkt samen met bedrijven in Nederland om structurele financiële ondersteuning van de projecten mogelijk te maken. Jij kunt je met jouw bedrijf doneren aan een concreet project, maar ook bijdragen met je tijd, kennis en kunde. Een partnership op maat. Daarmee waarde toevoegen hier en dáár.

Partnerships

Samen zoeken we naar een verbinding die voor alle betrokkenen meerwaarde oplevert. Aangepast aan de wensen van de bedrijfspartner. Door samen te werken met Tjommie kun je met jouw bedrijf invulling geven aan een MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid, daarmee je eigen bedrijfsdoelstellingen meer waarde geven en je medewerkersbetrokkenheid vergroten.

Meer over partnerships >

Sponsor een project

Je kunt Tjommie algemeen steunen of een concreet project of domein, dat aansluit bij jouw bedrijfsfilosofie. Tjommie ondersteunt met input voor je communicatie-uitingen. Regelmatig geven wij terugkoppeling van de resultaten en impact van jouw donatie en betrekken zo samen klanten en medewerkers van je bedrijf.

Bekijk de sponsorsheet

Tjommie Experience

“Het gaat hier niet over 1.000 mensen, het gaat over 160.000 mensen die een kans krijgen...”  - ondernemer Jan van Lierop

Breng net als Jan van Lierop samen met andere bevlogen ondernemers een bezoek aan Tjommie’s kinderhulpprojecten in de townships. Ga jij mee met de volgende Tjommie Experience naar Zuid-Afrika?

Sponsors in alle soorten en maten

Zonder onze sponsors kunnen we de kinderen in Zuid-Afrika niet helpen. We zijn dankbaar dat we sponsors in alle soorten en maten hebben. Of het nu gaat om hulp bij de marketing van Tjommie, IT of financiën: iedere sponsor draagt bij aan onze missie. Met hun hulp zorgen we ervoor dat ieder kind een kans op een toekomst krijgt.

Bekijk de sponsors