Impactverslag 2022

In 2022 hebben we in totaal 21.130 begunstigden bereikt. 17.647 mensen steunden we via het voedseltuinen programma. 1.750 kinderen en jongeren namen deel aan het sport en cultuurprogramma. 586 kinderen volgden naschoolse lessen en examentrainingen. 69 kinderen met een beperking ontvingen dag- en thuiszorg. We openden in samenwerking met de RB Foundation de Ambachtsschool, waar 28 studenten een eerste diploma behaalden, en hielpen samen met AFAS Foundation de droom van landbouwtalent Lefa verwezenlijken.

Bekijk hier het volledige impactverslag mrt 2022-feb 2023.

Tjommie wil alle donateurs, partners en sponsors hartelijk bedanken voor hun belangrijke bijdrage. Met jouw steun creëren we kansen voor nog veel meer kinderen en families. Doe jij mee? Samen helpen we kansarme kinderen aan een betere toekomst. 

Doneer direct

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren