Impactverslag 2022 - ontdek de mijlpalen van afgelopen jaar

29-3-2023

In 2022 hebben we in totaal 21.130 begunstigden bereikt. 17.647 mensen steunden we via het voedseltuinen programma. 1.750 kinderen en jongeren namen deel aan het sport en cultuurprogramma. 586 kinderen volgden naschoolse lessen en examentrainingen. 69 kinderen met een beperking ontvingen dag- en thuiszorg. We openden in samenwerking met de RB Foundation de Ambachtsschool, waar 28 studenten een eerste diploma behaalden, en hielpen samen met AFAS Foundation de droom van landbouwtalent Lefa verwezenlijken.

Bekijk het volledige impactverslag

Ben je benieuwd naar alle mijlpalen van afgelopen jaar? Bekijk het volledige impactverslag en lees hoe we samen met alle donateurs, partners en sponsors kansen creëren voor kinderen en families. 

Bekijk volledige impactverslag

Hoe kan ik bijdragen?

Fijn dat je het werk van Tjommie wilt steunen met een bijdrage! Met jouw steun draag je bij aan een goede basis voor kwetsbare kinderen in rurale townships van Zuid-Afrika en een kans op een betere toekomst. Door jou krijgen ze toegang tot de meest basale levensbehoeften, zoals schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig huis, maar ook met activiteiten in onderwijs, sport en (talent)ontwikkeling.

-
50
+