Ons team

Wij stellen ons team graag aan je voor:

 

Patricia Vermeer

Patricia Vermeer

Bureau - projectmedewerker

Patricia is de nieuwkomer in het Tjommie team. Zij zal zich focussen op de bedrijfsrelaties en het uitbouwen van duurzame partnerships.

Lees meer
René Frijters

René Frijters

Bestuur - voorzitter

Ik ben een ondernemer in de financiële sector en heb zowel Alex Beleggersbank (1999) als Knab (2010) opgericht. Mijn passie ligt in het in de watten leggen van klanten, innovatie en het creëren van een winnende cultuur.

Lees meer
Sonia Jennings

Sonia Jennings

Bestuur - penningmeester

Vanaf 2001 ben ik vanuit mijn eigen bedrijf AAR Consult als (interim) bestuurder, manager en consultant werkzaam binnen de gezondheidszorg, met name in de eerstelijn. Daarvoor ben ik, van 1980 tot 1999, binnen de bankensector werkzaam geweest.

Lees meer
Inge Eijsenga

Inge Eijsenga

Bestuur - secretaris

Ik ben zelfstandig filmmaker, programmamaker en televisieredacteur en verbind door middel van storytelling mensen en organisaties aan maatschappelijk relevante onderwerpen. Daarnaast ben ik verliefd op Afrika, en in het bijzonder op Zuid-Afrika.

Lees meer
Maartje Smits

Maartje Smits

Bureau - programmamanager

Ik ben bij Tjommie begonnen als vrijwilliger en doorgegroeid als bureaumanager. Na de projecten een keer bezocht te hebben was ik om. Het is een voorrecht om te mogen werken in de goede doelen sector, maar ronduit bijzonder om te mogen werken voor de duurzame kinderhulpprojecten van onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group.

Lees meer
Tessa van Keulen

Tessa van Keulen

Bureau - vrijwilliger fondsenwerving

Na gereisd te hebben door Uganda, Sierra Leone, en met Join for Joy sport- en spelkampen voor kinderen te hebben georganiseerd in Kenia, heb ik kunnen zien en voelen hoe de omstandigheden van het leven in Afrika totaal anders zijn vergeleken met ons leven hier. 

Lees meer

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren