Ndlovu Youth Choir @ AFAS theater 6 juli

Op donderdag 6 juli treedt het Ndlovu Youth Choir op in het AFAS theater in Leusden. Tjommie verwelkomt jou en je gasten om een unieke avond te beleven. 

Het Ndlovu Youth Choir, een internationaal fenomeen

Het Ndlovu Youth Choir begon ooit als programma voor talentvolle jongeren met een problematische achtergrond. Dankzij deelname als finalist aan America’s Got Talent en AGT Allstars is het koor uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. Tjommie stond aan de basis van dit succesvolle project, waarbij kinderen laten zien dat waar je ook vandaan komt je de top kunt bereiken! Wij steunen de kinderhulpprojecten van de Ndlovu Care Group. Deze NGO werkt sinds 1994 in de rurale townships van Zuid-Afrika in de provincie Limpopo, Zuid-Afrika.

Event 6 juli

Het Ndlovu Youth Choir geeft een spetterend optreden in het state-of-the-art AFAS Theater. Met een mix van moderne nummers en a capella muziek brengt het koor de stem van Afrika naar Nederland. Wij nemen je mee op reis en laten jou zien hoe wij kinderen in Zuid-Afrika een kans geven. Het programma vindt plaats tussen 19.30-22.00 uur. Om 19:30 uur is de ontvangst.

Tickets

Tickets geven toegang tot het voorprogramma en de show van het Ndlovu Youth Choir. Het voorprogramma blijft nog even een verrassing. Na afloop van het optreden is er een borrel en uiteraard is een hapje en drankje inbegrepen. 

KOOP HIER TICKETS

Voor bedrijven

Voor onze zakelijke gasten geldt een ontvangst vanaf 19:00 uur met koffie en thee. Wil jij met jouw medewerkers en klanten een unieke avond beleven en ontdekken wat dit lokale goede doel allemaal doet? Kom dan op 6 juli naar het AFAS theater in Leusden. Bekijk onze flyer om te ontdekken hoe jij met jouw organisatie bij dit evenement kunt zijn.

 

Bekijk alvast deze video om in de stemming te komen!

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren