Periodiek schenken

Zet jouw donatie om in een periodieke schenking. Dat is voordelig voor jou én meer kinderen worden geholpen!

Belastingvrij schenken goed doel

Wanneer je jaarlijks meer dan 1% van je inkomen schenkt aan goede doelen heb je recht op een aftrekpost. Geef je minder dan dit bedrag, leg dan jouw schenking vast in een wederzijdse schenkingsovereenkomst voor een periode van minimaal 5 jaar. Jouw giften zijn dan voor 100% aftrekbaar. Van elke euro die je ons schenkt, ontvang je maximaal de helft terug van de Belastingdienst. Schenken is dus voordeliger dan maandelijks een bedrag doneren! Bereken hier jouw netto voordeel bij een overeenkomst voor belastingvrij schenken aan een goed doel.

Belastingvrij schenken goed doel nog eenvoudiger

Sinds 1 januari 2014 hoef je door een wetswijziging geen notariële akte meer op te laten maken voor een periodieke schenking. Dat kan nu heel eenvoudig via een schenkingsovereenkomst met Tjommie. Jij bepaalt zelf de hoogte van het bedrag dat je Tjommie jaarlijks gedurende minimaal vijf jaar wilt schenken. Print onderstaande formulieren uit, vul ze in, stuur ze op naar Tjommie en jouw belastingvrije schenking is gerealiseerd!

Download overeenkomst

Jouw structurele steun is belangrijk

Naast jouw eigen voordeel hebben ook de kinderen in Zuid-Afrika voordeel bij de schenking. Omdat jouw donatie voor meerdere jaren is vastgelegd, kan de Ndlovu Care Group hun werk voor meerdere jaren vooruit plannen. Voor veel van onze projecten is een lange adem nodig. We hebben je dus heel hard nodig en hopen dat je ons werk ook op de lange termijn blijft steunen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maartje Smits via maartje.smits@tjommie.nl.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren