Midwinter Marathon 2016

TJOMMIE Foundation daagt jou uit mee te lopen met de Midwinter Marathon op zondag 7 februari 2016! Met jouw prestatie zet je je tegelijkertijd in voor een toekomst zonder armoede voor kinderen in Zuid Afrika.

Ja, ik doe mee!

 Kom in actie

Wij vragen jou om dit keer ook weer mee te lopen en ons te steunen in onze missie. Mail ons jouw gegevens (naam, adres, email, tel nr, geboortedatum, maat) en laat ons weten of je met de 8km of 16km run wilt meedoen. Wij dagen jou uit om in ieder geval minimaal 100 euro op te halen. Dat heb je al binnen als 10 vrienden jou met 10 euro steunen. Makkie toch?

Wat krijg je hiervoor terug?

-       je startbewijs

-       een TJOMMIE hardloop shirt

-       een verfrissing bij de finish

-       kans op een mooie prijs: degene die het meeste geld ophaalt wint!

Realiseer alvast een goed voornemen voor 2016 en ren met ons mee om kinderen in Zuid-Afrikaanse townships een kans te geven om aan de armoede te ontsnappen!

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren