Impactverslag 2023 - ontdek de mijlpalen van afgelopen jaar

12-4-2024

Samen met jullie hulp hebben we veel bereikt in 2023. Een paar hoogtepunten delen we graag met jullie.

In 2023 hebben we in totaal meer dan 20.515 begunstigen bereikt. Zo maakten 17.750 mensen gebruik van ons voedseltuinen project. 96 nieuwe kinderen werden opgevangen bij de voedselcentra en op gezond gewicht gebracht. Een mijlpaal werd bereikt: 55 kinderen werden uit onze voedingscentra ontslagen nadat de voedingsstatus en gewicht effectief verbeterde. Totaal ontvingen 23.838 kinderen gezonde maaltijden. 1.497 kinderen en jongeren namen deel aan het sport- en cultuurprogramma

Met jullie steun geven we kinderen een kans op een betere toekomst. 423 kinderen volgden naschoolse lessen en examentrainingen en we zijn ontzettend trots op 11 jongeren met een intellectuele beperking, die met succes zijn overgestapt van het disabilityprogramma naar een begeleide baan in de bakstenenfabriek.

Bekijk het volledige impactverslag

Ben je benieuwd naar alle mijlpalen van afgelopen jaar? Bekijk het volledige impactverslag en lees hoe we samen met alle donateurs, partners en sponsors kansen creĆ«ren voor kinderen en families. 

Bekijk volledige impactverslag

Hoe kan ik bijdragen?

Fijn dat je het werk van Tjommie wilt steunen met een bijdrage! Met jouw steun draag je bij aan een goede basis voor kwetsbare kinderen in rurale townships van Zuid-Afrika en een kans op een betere toekomst. Door jou krijgen ze toegang tot de meest basale levensbehoeften, zoals schoon drinkwater, voedzaam eten en een veilig huis, maar ook met activiteiten in onderwijs, sport en (talent)ontwikkeling.

-
50
+