Tjommie bijeenkomst bij Virtual Affairs

Vrijdag 29 januari vond de eerste Tjommie bijeenkomt van het jaar plaats bij Virtual Affairs in Amsterdam. Tijdens het plenaire programma ging Hugo Tempelman, CEO van de partnerorganisatie Ndlovu Care Group, in op de ernst van de problematiek in Zuid-Afrikaanse townships, de opzet van de kinder hulpprojecten en de start van een nieuw project gericht op kinderen met een handicap. Onze voorzitter, René Frijters, presenteerde op welke manier Tjommie in Nederland actievoert om kinderen die opgroeien in de townships een kans te geven op een toekomst zonder armoede. Robin Peters, CEO Virtual Affairs, had een mooie verrassing voor Tjommie. Zij gaan de uitdaging aan om minimaal 7.500 euro op te halen in 2016 door onder andere mee te doen met de Zevenheuvelenloop! Aansluitend vond een wijnproeverij plaats, mogelijk gemaakt door Aaldering Vineyards & Wines.

 

In het bijzonder bedanken wij...

Virtual Affairs voor het mogelijk maken van de bijeenkomst en Aaldering Vineyards & Wines voor de heerlijke wijnproeverij. Baie dankie!

 

In het najaar zal de volgende bijeenkomst plaatsvinden. Mocht je hierbij willen zijn dan kan je ons dat nu alvast laten weten via info@tjommie.nl.

Foto credits: www.eiko.nl

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren