Ben jij de Marketing & Sales vrijwilliger die we zoeken?

Help jij ons kansarme kinderen in de townships van Zuid-Afrika hun toekomst terug te geven? Kom ons team versterken met jouw marketing talent!

Vacature
Tjommie Foundation zoekt een vrijwilliger marketing/sales (8-16 uur per week).
Vrijwilliger met een sterke commerciële en pro actieve persoonlijkheid, die gedreven, enthousiast en doelgericht is. Hij/zij houdt zich primair bezig met acquisitie / actief benaderen en inspireren van bedrijven en serviceclubs om het netwerk van de stichting verder uit te breiden.

Organisatie
Tjommie Foundation is een goed doel dat zich inzet voor een toekomst zonder armoede voor kinderen in Zuid-Afrika. Miljoenen kinderen die opgroeien in townships in Zuid-Afrika hebben geen toegang tot water, gezonde voeding en een thuis. Onze missie is deze kinderen een kans op een betere toekomst te geven.

Functieomschrijving
Kom ons team versterken en help ons kansen te creëren voor kansarme kinderen in de townships van Zuid-Afrika! Wij zoeken een Marketing/sales talent met relevante ervaring en een netwerk, die zich graag wil inzetten voor een goed doel. Concreet betekent dit dat we jou vragen minimaal 1 dag in de week bezig te houden met bedenken en uitwerken van marketing strategieen, acquisitie en het geven van presentaties bij bedrijven en serviceclubs. Samen met jou trekken wij erop uit om bedrijven aan te trekken die zich willen inzetten voor een toekomst zonder armoede voor kinderen in Zuid-Afrika. Wij bieden een werkplek op ons Kantoor in Maarssen.

Vaardigheden
* Een relevante commerciële opleiding of achtergrond in marketing of sales
* Een 'sales' mentaliteit; proactief, representatief, uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
* In bezit van een interessant netwerk;
* Wij zijn op zoek naar iemand die snel schakelt, creatief en mondig is. Liefst heb je affiniteit in de non-profit/goede doelen sector en ervaring heeft in marketing/sales functies.

Vragen en meer informatie
Justine Bolt | Maartje Smits
088-008 1900
info@tjommie.nl

www.tjommie.nl

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren