Join the club: steun Tjommie op de AFAS Tennis Classics!

Jacco Eltingh en Tjommie slaan speciaal voor de jubileumeditie van de AFAS Tennis Classics (ATC) de handen ineen en starten een Join The Club-actie. Samen met 100 bevlogen personen en bedrijven zamelen we geld in voor de sportprojecten voor jongeren in Zuid-Afrikaanse townships. Iedere deelnemer doneert €100,- en met de opbrengst krijgen verschillende sportfaciliteiten de opknapbeurt die zo hard nodig is. Zoals het voetbalveld en de tennisbaan. En dat is heel belangrijk voor de toekomst van deze kinderen.

Sport brengt kinderen bij elkaar

Voor ons is sporten heel normaal, het is van jongs af aan onderdeel van ons leven. Maar in townships zijn sociale activiteiten voor kinderen en jongeren nauwelijks aanwezig. En daardoor ontstaat verveling, met diefstal, tienerzwangerschappen en drugsgebruik als gevolg. Door kinderen samen te brengen door middel van sport, wordt het gemeenschapsgevoel in de townships versterkt. Ndlovu Care Group biedt de jeugd diverse sportactiviteiten aan op speciaal ingerichte sportvelden. En die zijn populair, maandelijks trekt het sportprogramma zo’n 3.500 kinderen!

Sport draagt bij aan talentontwikkeling

Naast het versterken van de gemeenschap, draagt sport ook bij aan het ontwikkelen van de talenten van kinderen. En dat is belangrijk, want daardoor kunnen zij beter tegenwicht bieden aan alle ellende om hen heen. Sport geeft de mogelijkheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en biedt een uitlaatklep voor alle (traumatische) problemen waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden.

Join The Club

Wil jij graag de opknapbeurt van deze sportvelden helpen realiseren? Sluit je dan aan bij de Club van 100. Je doet dan niet alleen een donatie, maar wordt ook onderdeel een netwerk van maatschappelijk betrokken mensen. Een netwerk dat samen met Jacco en ATC bijdraagt aan een betere wereld en direct impact heeft. Mede door jouw bijdrage kunnen 3.500 kinderen blijven sporten en geef je hen een kans om te ontsnappen aan de bittere armoede.

Je kunt je hieronder aanmelden voor de Club van 100. Wil je graag meer informatie over de actie? Stuur ons dan een e-mail of kom langs de Tjommie-stand op ATC!

 

*
*
Ja, ik meld me aan en blijf graag op de hoogte! *

 
Volg de actie op Facebook en Twitter via #JoinTheClub

 

 

Bekijk hier ook de Charity Tips van Jacco!

Waar moet jij als ondernemer op letten bij het steunen van een goed doel?

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren