Opening nieuw Child Care Centre

Op zaterdag 15 oktober werd het nieuwe Child Care Centre in Bloempoort feestelijk geopend. Deze locatie is een forse uitbreiding van de kinderhulpprojecten van onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group. Er is een kleuterschool, een Chill Hub en een voedingscentrum gebouwd. Wij zijn enorm trots dat, mede dankzij steun via Tjommie, deze uitbreiding mogelijk is gemaakt en dat nu zoveel meer kwetsbare (wees)kinderen de ondersteuning krijgen die ze zo hard nodig hebben!

Kleuterschool

De nieuwe kleuterschool is de vierde die Ndlovu gerealiseerd heeft in het Moutse vallei. Op deze scholen krijgen de kinderen voorbereidend onderwijs voordat ze naar de basisschool gaan. Daarnaast ontvangen ze dagelijks een gedegen maaltijd en wordt hun gezondheid goed in de gaten gehouden. Elke dag zullen gemiddeld 100 kinderen gebruik maken van deze nieuw kleuterschool.

Bomen symboliseren groei van kinderen

Het programma was vol met traditionele dansen van het Ndlovu Youth Choir uitgevoerd op hun best. Er werden linten doorgeknipt ter opening van de nieuwe gebouwen en er werden bomen geplant door de donoren om de groei van kinderen in de jaren symboliseren.

 

Foto: Rene Frijters, voorzitter Tjommie, opent samen met zijn vrouw Ellen de nieuwe Joseph Mafiri Pre-School

 

 

 

Bekijk hier de toespraak van Hugo Tempelman, CEO Ndlovu Care Group.

 

Dit zijn de nieuwe leerlingen van de kleuterschool:

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren