Fundraising Meetup

Wil jij je kostbare tijd, brainpower en financiële middelen inzetten voor een bijzonder sportproject? Kom dan naar onze Fundraising Meetup! In een intieme setting wil Tjommie zich samen met jou actief inzetten voor een toekomst met sport voor kwetsbare (wees)kinderen in townships van Zuid-Afrika.

Wat: Fundraising Meetup
Datum: Donderdag 8 december
Tijdstip: 16.00-19.00 uur (inclusief uitgebreide borrel)
Waar: Five Degrees Breukelen

Iedereen is welkom!

Heb jij interesse in het mogelijk maken van hulpprojecten voor kinderen in townships? Meld je dan aan via info@tjommie.nl.

Programma

Tijdens de Meetup wil Tjommie een nieuw sportproject realiseren in het township Bloempoort. Hier zijn onlangs een kleuterschool, een voedingscentrum en een Chill Hub geopend. Naast onderwijs en gezonde voeding mag sport hier niet ontbreken. Want sport geeft kinderen de mogelijkheid even het heftige leven in het township te ontvluchten en hun talenten te ontwikkelen. Liesje Tempelman, medeoprichter van onze partnerorganisatie Ndlovu Care Group, presenteert over hun werk in de townships en het bredere kader waarbinnen de projecten van Tjommie kinderen duurzame hulp bieden. René Frijters besteedt aandacht aan de bijzondere mogelijkheid deze projecten in Zuid-Afrika te bezoeken. Samen met onder meer Hans Biesheuvel vertellen zij over hun persoonlijke ervaringen van de Tjommie reis afgelopen oktober.

De Fundraising Meetup wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Five Degrees.

Route en parkeren
Five Degrees
Markt 15 (open google maps)
3621 AB Breukelen

Five Degrees is goed te bereiken met eigen en openbaar vervoer. Let op: parkeren is gratis op het parkeerterrein voor de deur tussen 16.00 - 18.00 uur met een parkeerschijf. Na 18.00 uur is vrij parkeren. Je kunt bij aankomst de parkeerschijf op 16.00 uur zetten.

Tot dan!

Contact


Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Justine Bolt en Maartje Smits via info@tjommie.nl of bel met 088 - 008 1900.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren