Kerstpakket in township Afrika

‘Making someone’s day with a bucket full of care and goodness’

Ook in het Zuid-Afrikaanse township Elandsdoorn is het Kerstfeest. In het bijzonder voor de kinderen die zonder hun ouders opgroeien en er helemaal alleen voor staan. Dankzij kerstpakketten, die mogelijk zijn gemaakt door donaties via Tjommie, zijn vele kindgezinnen in Afrika gesteund in de moeilijke decembermaand. 

Impact van kerstpakket in Afrika

Voor de meeste kinderen is dit de eerste keer sinds maanden dat zij weer een echte maaltijd met vlees kunnen eten. Elke familie heeft een enorm pakket ontvangen tot het randje gevuld met de meest noodzakelijke levensmiddelen.

De kerstpakketten bevatten bijvoorbeeld

  • vlees,
  • meel,
  • thee,
  • luiers,
  • maar ook cadeautjes.

Naast een kerstpakket ontvangen zij tijdens de kerstviering ook snoepgoed, ballonnen, bellenblaas en een lunchpakketje. Zo komt door deze kerstpakketten voor even de magie terug in de levens van deze kinderen in Afrika.

  

Wil jij ook bijdragen aan kerstpakketten voor kindgezinnen? Doe een donatie via de shop!

Geef een kerstpakket

 

 

 twee kindjes in Afrika met kerst

 

Een familie in Elandsdoorn Afrika poseert met het kerst pakket

Het kerstpakket dat wordt uitgedeeld in Afrika

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren