Kerstfeest in township Elandsdoorn

‘Making someone’s day with a bucket full of care and goodness’

Ook in het Zuid-Afrikaanse township Elandsdoorn is het Kerstfeest. In het bijzonder voor de kinderen die zonder hun ouders opgroeien en er helemaal alleen voor staan. Dankzij de voedselpakketten, die mogelijk zijn gemaakt door donaties via Tjommie, zijn vele kindgezinnen gesteund in de moeilijke decembermaand. Voor de meeste kinderen is dit de eerste keer sinds maanden dat zij weer een echte maaltijd met vlees kunnen eten. Elke familie heeft een enorm pakket ontvangen tot het randje gevuld met de meest noodzakelijke levensmiddelen. Zoals bijvoorbeeld vlees, meel, thee, luiers, maar ook met cadeautjes.

 

 

Wil jij ook bijdragen aan voedselpakketten voor kindgezinnen? Doe een donatie via de shop!

Geef een voedselpakket

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren