Ga jij mee naar Zuid-Afrika?

Ga mee met Tjommie op de Reis van Je Leven in 22 t/m 25 november 2017! Een unieke kans om samen met een kleine groep ondernemers en particulieren de projecten van Tjommie te bezoeken in townships in de Moutse Valei, 200 km ten noordoosten van Johannesburg. Dit jaar hosten wij een speciale editie met een waanzinnig openingsevent van het nieuwe Cruyff Court.

Ontdek échte impact

Tijdens deze vierdaagse reis laten we jou zien hoe Tjommie en onze lokale partnerorganisatie Ndlovu Care Group zich samen inzetten om duizenden kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Een mogelijkheid om een andere kant van Zuid-Afrika te beleven, ondergedompeld te worden in het werk van een gerespecteerd NGO en nieuwe contacten op te doen. De reis zal je kijk op het leven voor altijd veranderen.

Meld je nu aan! 

de Reis van Je Leven

 

"Het gaat hier niet over 1.000 mensen, het gaat over 160.000 mensen die hier een kans krijgen.."

Jan van Lierop, Tjommie Reis 2016. 
Samen met bestuursvoorzitter René Frijters en Hans Biesheuvel (ONL) bracht hij een bezoek aan Tjommie's hulpprojecten in de townships.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren