2017. Een nieuwe fase voor Tjommie.

Het jaar 2017 brengt Tjommie in een nieuwe fase. Het huidige bestuur maakt na 10 jaar plaats voor een nieuwe lichting. Wij danken hartelijk voor hun jarenlange inzet de bestuursleden Jan Talboom (ex-voorzitter), Frans Wehkamp (penningmeester) en professor Adri Vermeer (secretaris en ervaringsdeskundige). Door hun grote betrokkenheid is de Elandsdoorn Foundation omgevormd tot de Tjommie Foundation, waarmee we het Tjommie Kinderprogramma inhoud hebben kunnen geven en vele inspirerende events tot stand zijn gekomen. Allen blijven betrokken bij Tjommie als vrijwilligers en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. 

Een nieuw bestuur

Het nieuwe bestuur bestaat vanaf 2017 uit de volgende personen. De voorzitter blijft René Frijters. Sonia Jennings wordt penningmeester en Rob Beltman wordt onze nieuwe secretaris. Gezamenlijk zetten zij zich met het bureau (Maartje Smits) in voor de groei van de stichting. Wij stellen het team graag aan je voor.

Met het nieuwe bestuur zijn de Apeldoornse roots uit het bestuur verdwenen. Desalniettemin zullen de banden en het contact altijd warm blijven met de geboorteplaats van Hugo en Liesje Tempelman, oprichters van de partnerorganisatie Ndlovu Care Group.

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren