Fundraising Meetup 29 juni

Graag nodigt Tjommie je uit voor de Fundraising Meetup op donderdag 29 juni a.s.. Tijdens de meetup ontmoet je de nieuwe bestuursleden, delen we de ervaringen die we hebben opgedaan tijdens ons reisbezoek afgelopen maand mei en gaan we funds raisen voor een speciaal project, namelijk een veilig huis voor de Malatji familie. Ook kun je je inschrijven voor de Tjommie reis van 22 t/m 26 november 2017 (slechts 20 plekken!).

Wat: Fundraising Meetup
Datum: Donderdag 29 juni
Tijdstip: 16.00-18.30 uur (inclusief borrel)
Waar: Chalet Helenaheuvel, Doorn

Mee op reis met Tjommie – speciale editie

De Cruyff Foundation opent in samenwerking met Tjommie een Cruyff Court in township Bloempoort. Daar kun jij bij zijn door met ons mee te gaan op de Reis van Je Leven 22 t/m 26 november. Tijdens de vierdaagse reis (verlenging mogelijk) laten wij jou zien hoe Tjommie en onze lokale partnerorganisatie Ndlovu Care Group zich samen inzetten om duizenden kinderen een kans te geven op een betere toekomst. Meer informatie over het programma lees je hier.

Aanmelden

Wil jij graag bij de Meetup aanwezig zijn? Meld je dan hier aan of stuur een mailtje met je naam en het aantal personen naar info@tjommie.nl. Kun je niet, maar heb je wel interesse mee te gaan op reis? Stuur dan een mailtje met je verzoek, dan neemt Maartje contact met je op.

*
*
Ja, ik meld me aan en blijf op de hoogte *

 

De Meetup wordt mede mogelijk gemaakt door Chalet Helenaheuvel en onze partner Smart Connections.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren