Geef je stem aan Tjommie voor actie Warm Hart van de KRO!

Actie Warm Hart: Jij bepaalt welk doel € 10.000,- krijgt. Stem nu!

Eén van onze meest actieve vrijwilligers, Anneke Wisman (al 12 jaar actief!), heeft haar favoriete goede doel 'Tjommie' opgegeven en probeert zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Help jij haar haar doel te bereiken?

Anneke is al sinds maart 2005 actief voor Tjommie: "Ik probeer op allerlei manieren geld in te zamelen, bijvoorbeeld door eens per jaar een wandeling en fietstocht te organiseren en 'gebruikte postzegels' te sparen. Eens per jaar bezoek ik Elandsdoorn en overhandig het bedrag dan zelf aan dr. Hugo Tempelman, tegelijkertijd zie ik elk jaar vooruitgang, verbetering en uitbreiding!"

Actie KRO

Elk jaar geeft KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame wereld. Wie dat mooie bedrag krijgt bepaal jij. De drie goede doelen met de meeste stemmen winnen respectievelijk € 10.000,- € 5.000,- of € 2.500,-. Met jouw stem en die van je familie, vrienden en collega's kan Tjommie kans maken op een prachtige projectdonatie, waarmee wij nog veel meer kinderen in township Elandsdoorn en omgeving een kans kunnen geven op schoon drinkwater, een veilig huis, en een goede start in het onderwijs!

Breng hier je stem uit

(foto: Vincent de Vries/RM)

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren