Fantastische opbrengst van golftoernooi

120 enthousiaste golfers gingen 5 oktober jl. van start bij de Golfclub Scherpenbergh te Lieren om geld in te zamelen voor kinderen in de townships met een handicap. En met groot succes!

Tjommie Golftoernooi 2017

Dit golftoernooi met een veiling heeft maar liefst 30.500 euro opgebracht! Tjommie dankt alle deelnemers en sponsoren voor hun inzet en voor de bijdragen. In het bijzonder danken wij de organisatoren en oud-bestuursleden Jan Talboom en Frans Wehkamp, die hiermee hun betrokkenheid bij Tjommie zeer succesvol navolging hebben gegeven. En ook Stichting Wilde Ganzen, die dit project steunt. 

Kansen voor kinderen met een beperking

Tjommie gaat met dit waanzinnige bedrag aanpassingen maken in de thuisomgeving van kinderen met een beperking. De leefomstandigheden van deze kinderen zijn veelal verschrikkelijk zonder enig perspectief op vooruitgang en zelfredzaamheid. Er is budget nodig om de situatie van de kinderen aan te passen en zo de levenskwaliteit te kunnen verbeteren. Zo worden er aanpassingen gemaakt door de rolstoeltoegankelijkheid verbeteren, zijkanten van bedjes te plaatsen zodat kinderen niet uit bed vallen, en handdouches zodat kinderen zich kunnen wassen. 

Bekijk hier de korte film van Dr. Hugo Tempelman over het Disability project.

Meer informatie over dit project is op te vragen bij Maartje Smits via maartje.smits@tjommie.nl.

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren