Tjommie Meetup 7 februari

De Meetup in Utrecht was een succes
Tijdens de Meetup heeft vrijwilliger Noor Verhaar vertelt over haar ervaringen om het eerste meisjesvoetbalteam in de townships te trainen en de uitdagingen die daarbij kwamen kijken. De opening van het nieuwe Cruyff Court in aanwezigheid van Ronald Koeman was voor haar en de meisjes een bijzonder moment. De reisgenoten bespraken de unieke ervaringen tijdens hun bezoek aan de townships en de bijzondere ontmoetingen met de families en de medewerkers van onze partnerorganisatie. "Je voelt het pas echt als je zo'n huisje inloopt en om je heen kijkt en er werkelijk niets in staat. Dit is zo'n andere wereld.", aldus ondernemer Peter Verhaar.

Projectsteun
We waren overdonderd door de positieve reacties van een warme groep betrokken mensen. Samen met onze 'Tjommies' hopen we nog veel meer mooie projecten te starten om kinderen in townships een kans te geven. Maar zoals Liesje Tempelman, oprichter Ndlovu Care Group, aangaf tijdens de presentatie blijft het voortzetten van onze huidige programma's een grote uitdaging. Mocht je ons nog niet steunen met een bijdrage dan zouden we je graag vragen een donatie te doen via www.tjommie.nl/doneer-direct. Wil je graag een concreet project steunen, neem dan contact op met onze bureaumanager Maartje (maartje.smits@tjommie.nl). Zij kan jou begeleiden in het maken van een keuze voor een project.

Ga jij mee op reis?
Heb jij interesse met een volgende editie mee te gaan met de Reis van Je Leven? Dan kun je ons een berichtje sturen of je hier aanmelden. Maartje neemt dan contact met je op.

 

Kon jij dit keer niet bij de Meetup zijn, maar ben je er graag een volgende keer bij? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis de volgende editie niet!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

*
*
Ja, ik meld mij aan en houd mij op de hoogte *

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren