Vrijwilliger tekstschrijver/copywriter gezocht! 

Wij zijn op zoek naar een copywriter/tekstschrijver met ervaring die zich graag vrijwillig wil inzetten voor een klein goed doel met een persoonlijke aanpak. Door toenemende werkdruk zijn wij op zoek naar extra ondersteuning bij het onderhouden en ontwikkelen van onze communicatie uitingen. Met name optimaliseren van teksten op de website en in mailings. Er is veel ruimte voor eigen input! 

Wat bieden wij?

Wij bieden jou toegang tot een groot netwerk, samenwerking met een klein enthousiast team en de kans om je kennis in te zetten om kinderen in townships van Zuid-Afrika aan een betere toekomst te helpen. Ben je geïnteresseerd in de functie, stuur dan een reactie met je relevante ervaring naar bureaumanager Maartje via maartje.smits@tjommie.nl

Bekijk hier de volledige vacature tekst.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren