Tjommie doet mee aan de VOORbeeldverkiezing 2018

Stemactie geëindigd! We wachten op de uitslag...

Heb je even de tijd? Wij vragen om jouw hulp! Niet met een gelddonatie maar met je stem en netwerk.

Tjommie doet namelijk mee aan de VOORbeeldverkiezing 2018. Als jij ook je stem uitbrengt kunnen we samen Tjommie helpen een geldprijs te winnen van 48.076! Daarmee willen we het bestaande koor van jongeren uit townships in Zuid-Afrika professionaliseren en hen helpen financieel op eigen benen staan.

Je kunt meedoen door zelf je stem uit te brengen via: http://voor.nl/voorbeeld-projecten (2 x 10 punten voor Tjommie) en 3 vrienden te vragen dat ook te doen!

Daarmee kun je op een simpele manier écht iets betekenen voor dit bijzondere koor: het Ndlovu Choir.
Mooi toch?

Namens het Tjommie Team, bedankt!

Breng je stem uit

VOORbeeld

VOOR is een organisatie voor zelfstandig professionals (ZPers) en gelooft in waarde creëren, duurzaamheid en zingeving. Jaarlijks geven zij 10% van hun omzet aan Stichting VOOR. Het geld gaat naar een project waar de wereld mooier van wordt. Dat noemen ze het VOORbeeld. Iedere opdrachtgever en ZPer die een opdracht via hen doet, mag een project voordragen. De jury hakt uiteindelijk de knoop door wie het VOORbeeld wordt.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren