Tjommie Brainpowerrr Event 2018 geannuleerd

Let op: helaas hebben wij het event op 21 juni a.s. geannuleerd. Tjommie komt met een vervolg om Brainpowerrr onder de aandacht te brengen. Wil je graag op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Wil jij als ondernemer groeien, uitgedaagd worden en een verschil maken in deze wereld? Tjommie zet zich in voor kansen voor kinderen in townships van Zuid-Afrika. Met Tjommie Brainpowerrr zetten Arko van BrakelEgbert Jan van BelMarcel MolenaarRené Frijters, Rob Beltman en nog veel meer inspirerende ondernemers zich in voor kansen voor MKB ondernemers in Nederland. Samen creëren we dus groei, hier en daar. Want als ondernemer wil je immers het verschil maken en altijd meer impact hebben. Wij laten jou kennis maken met de groeiexperts van Nederland en ons Tjommie Brainpowerrr concept. 

 

 

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren