Tjommie Golf Event 2018

Het eerste Tjommie Golf Event vorig jaar was een groot succes voor zowel de deelnemers als de Tjommie Foundation. Genoeg reden dus voor René Hogeboom, Frank Reinders, Hein Bisterbosch en Arthur Batenburg om het initiatief van Frans Wehkamp en Jan Talboom een vervolg te geven.

"We steunen hiermee het fantastische project van oud Apeldoorners Hugo en Liesje Tempelman in de townships van Zuid-Afrika en geven kinderen die daar opgroeien een kans op een betere toekomst. Evenals vorig jaar op Golfclub De Scherpenbergh in Lieren een geweldig programma dat je eigenlijk niet mag missen en waarvoor wij je dus graag uitnodigen. En hoe mooi is het dat je met je deelname dit geweldige project ondersteunt!" aldus het organisatie comité.

Het programma

10.30u - Ontvangst met koffie en gebak en registratie
Voor de liefhebbers een Putting contest of inslaan op driving range
11.30u - Korte toespraak organisatie
12.00u - Shotgun 18 holes wedstrijd (best ball) met o.a. longest drive, neary, beat the pro, hole in one ( met natuurlijk een schitterende prijs), luxe lunch in het paviljoen.
17.00u - Binnenkomst deelnemers, borrel en gelegenheid tot omkleden
18.30u - Heerlijke Zuid Afrikaanse braai (incl. wijn/bier/fris) die evenals de borrel muzikaal wordt omlijst.
19.30u - Prijsuitreiking en veiling
21.30u - Bekendmaking van de opbrengst en einde programma

De opbrengst

De opbrengst van het event komt ook dit jaar ten goede aan het Disability programma in het township Elandsdoorn. Na de start van het eerste Disability Centre (dagopvang van kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking in het Joris House) is er grote behoefte aan een tweede Day Care Centre. Met de bouw hiervan wordt nog dit jaar gestart.

Met de opbrengst van 2017 hebben we kunnen bijdragen aan aanpassingen in de huisjes van kinderen met een handicap. Iets waar we met z'n allen trots op mogen zijn.

Inschrijving

Download hier het inschrijfformulier en stuur een e-mail met bijlage naar tjommiegolf2018@gmail.com voor je deelname!

 

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren