Brainpowerrr denktank

Op 30 augustus jl. hebben we via een inspirerende bootsessie met enkele ondernemende professionals 'de Brains' kennis uitgewisseld om Tjommie verder te kunnen laten groeien met behulp van ons (zakelijk) netwerk. Dat leverde een goede lading nieuwe energie en ideeën op! 

Enkele ideeën die boven kwamen drijven:

 • Jaarlijks event met zakelijke relaties 
  Key voor het vergroten van het netwerk blijft nog steeds leuke evenementen organiseren. Events waar je je (zakelijke) relaties mee naartoe wil nemen, omdat het fun is en ook een mooi doel uitdraagt. Denk aan een Golftoernooi, een Rally, etc. Altijd met de kenmerkende warme uitstraling van Tjommie events. 
 • Herijking Brainpowerrr 
  Als professional is het fijn om te kunnen bijdragen via je expertise. Brainpowerrr blijft een passend overkoepelend concept (professionals die hun kennis en tijd inzetten om bij te kunnen dragen aan het goede doel en vergroten van het netwerk), maar krijgt een andere invulling. In plaats van koppels te formeren die bedrijven ‘challengen’, maar waarvan het resultaat erg onduidelijk is, willen we meer onze individuele expertise inzetten door een paar dagdelen onze krachten 'gratis' ter beschikking te stellen.
 • Direct implementeerbare ideëen: 
  Sommige ideeën zijn heel simpel en direct uit te voeren, zonder dat Tjommie daarbij de regie hoeft te voeren:
  A. Op Linkedin/website/factuur vermelden dat je je inzet voor Tjommie.
  B. Een Fair Share doneren van je omzet/resultaat aan Tjommie en dat communiceren via je website, etc.
  C. Per kwartaal 1 nieuwe relatie aanbrengen om kennis te maken met Tjommie.
  D. Zelf een Tjommie Tjallenge organiseren. Jij en je vrienden/familie/collega’s een fantastische dag en een mooie opbrengst voor Tjommie. 

Meedenken?

Vind jij het ook leuk mee te denken in een halfjaarlijkse denktank en je professionele kennis en netwerk in te zetten. Meld je dan aan bij Maartje via maartje.smits@tjommie.nl.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren