Welkom bij de Tjommie Meetup 15 nov

Jaarlijks organiseren wij Meetups voor onze Tjommies "Vrienden". Een moment om ervaringen, kennis en netwerk te delen en de kinderhulpprojecten van Ndlovu Care Group in Zuid-Afrika, onder leiding van dr. Hugo Tempelman, aandacht te geven. Wij dagen jou uit je tijdens de Meetup samen met ons in te zetten om nog meer kansen te creëren voor de kinderen in de townships. Zij kunnen dat niet alleen, daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

De komende editie bereiden we ons voor op het 25-jarig bestaan van Ndlovu Care Group en het 20-jarig bestaan van de stichting in 2019.

 

De Meetup is inmiddels geweest. Bekijk hier de foto's mogelijk gemaakt door eiko.nl.

DOWNLOAD TJOMMIE'S WISHLIST

 

Mocht jij je willen inzetten voor een project dan kun je contact opnemen met Maartje via maartje.smits@tjommie.nl. Het Christmas Hamper project heeft de meeste urgentie, het Kerstfeest staat immers om de hoek..

 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren