Wereldwijde hit Ndlovu Youth Choir

Het Ndlovu Youth Choir is een prachtig voorbeeld van hoe door kansen te creëren en het managen van talent, jongeren zonder perspectief een glansrijke toekomst tegemoet kunnen gaan. Inmiddels is het koor met hun versie van Ed Sheeran’s ‘Shape of You’, die ze samen met fluitist en Grammy winnaar Wouter Kellerman opnamen, op YouTube een wereldwijde hit. Zo krijgen ze een hoop positieve aandacht. En zijn ze bovendien geweldige rolmodellen voor andere kinderen. 

Een professioneel jeugdkoor voor talenten

Via het Jeugdkoor krijgen talentvolle jongeren uit de townships een kans die ze met beide handen aangrijpen. Zo kunnen ze ontsnappen aan alle gevaren die horen bij het opgroeien in een Zuid-Afrikaanse township (zoals terecht komen in het criminele circuit, schooluitval en tienerzwangerschappen). Het helpt hun leven weer op de rit te krijgen, zelfvertrouwen te winnen en te werken aan een betere toekomst met baan- en opleidingsmogelijkheden. Om uiteindelijk op te groeien tot gezonde, verantwoordelijke, inzetbare Afrikanen.

Jij kunt het koor steunen met een bijdrage

Met jouw donatie draag je bij aan de activiteiten van het Ndlovu Jeugdkoor in Zuid-Afrika, zodat elk jaar weer 60 jongeren kunnen deelnemen aan dit programma en anderen kunnen inspireren. Met het uiteindelijke doel van het programma om het koor zelfstandig voort te zetten met inkomsten uit hun optredens.

Samen geven we de jongeren een kans om aan de eindeloze armoede te ontsnappen en een rolmodel te zijn voor kinderen over de hele wereld!

Doneer

Lees hier meer over het Ndlovu Youth Choir
 

Jeugdkoor

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren