Vrijwilliger online marketing, zoekmachine optimalisatie gezocht!

Ben jij een ervaren online marketeer en wil jij helpen om kinderen uit Zuid-Afrika een betere kans in het leven te geven? Of wil je je graag inzetten voor een klein goed doel en heb je kennis van zoekmachine optimalisatie/ Google Ads? Help ons in onze missie om kansen voor kinderen te creëren en draag bij met je tijd en kennis aan een maatschappelijk doel! Er is veel ruimte voor eigen input en persoonlijke invulling. En je krijgt toegang tot een groot professioneel netwerk!

Functieomschrijving
Tjommie zoekt een enthousiaste online marketeer, die ons kleine team kan versterken met een sterke pro-actieve persoonlijkheid en durft mee te denken op strategisch niveau met veel mogelijkheden voor eigen input. Hij/zij houdt zich o.a. bezig met inrichten van Google Adwords (inrichten Google Grant $10.000) en optimalisatie van teksten op de website, social media.

Vaardigheden
           Relevante ervaring en/of opleiding (online) marketing
           Ervaring met online omgeving (websites, social media)
           Ervaring met SEO/SEA, zoekmachine optimalisatie via Google Adwords.
           Wij zijn op zoek naar iemand die snel schakelt en creatief is. Liefst heb je affiniteit in de non-profit/goede doelen sector.

Tijdsinvestering
Tjommie is een kleine organisatie en daardoor erg flexibel. We vragen je om minimaal één dag(deel) in de 2 weken beschikbaar te zijn om Tjommie ondersteuning te bieden.

Wat bieden wij
Wij bieden jou toegang tot een groot netwerk, samenwerking met alleen maar leuke mensen en de kans om je kennis in te zetten om kinderen in townships van Zuid-Afrika aan een betere toekomst te helpen. Ben je geïnteresseerd in de functie, stuur dan een reactie met je relevante ervaring naar bureaumanager Maartje via maartje.smits@tjommie.nl.

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren