Geslaagde Jubileum Meetup 23 mei

De middag was een groot succes, dankzij de aanwezigheid van veel bekende en ook nieuwe Tjommies. Het programma was lekker vol, met momenten om terug te kijken, stil te staan bij het jubileum, maar ook vooruit te kijken. En natuurlijk maakten de waanzinnige optredens van het Ndlovu Youth Choir de middag onvergetelijk! 

Bekijk de foto’s van de jubileumviering. 

Kers op de taart bij ons jubileum was natuurlijk de €25.000 die we hebben opgehaald om de komende 5 jaar de kinderprogramma’s te blijven ondersteunen. Dat is fantastisch! Alle donateurs bedankt!!

Was je niet aanwezig en wil je ook een bijdrage doen? Ga dan naar de Doneer Direct pagina. 

Alsof je er bent …
Tijdens de meetup keken we terug op 25 jaar in Zuid-Afrika samen met de oprichters Hugo & Liesje Tempelman. Inge Eijsenga heeft met Pink Monkey Media twee prachtige films opgenomen ter ere van dit jubileum. Kijk ze hier terug en deel ze natuurlijk met jouw vrienden!

De unieke Tjommie Experience
Er is veel gesproken over de afgelopen Tjommie reizen. De volgende 4-daagse reis is van 23 t/m 26 oktober. Om je in te schrijven kun je contact opnemen met Maartje. Je kunt meer informatie vinden bij Tjommie Experience.

Veiling Wimbledon tickets
Onze ambassadeur Jacco Eltingh biedt via een stille veiling 2 Wimbledon tickets - centre court kwartfinales - aan op woensdag 10 juli, inclusief rondleiding door hemzelf. De veiling staat nog open tot 10 juni a.s.. Indien je mee wilt bieden op deze unieke ervaring neem dan even contact op met Maartje via maartje.smits@tjommie.nl. De volledige opbrengst van deze veiling komt ten goede aan onze projecten.

We zien je graag bij de volgende meetup! 

 

Veel dank aan iedereen die heeft meegeholpen bij de organisatie van dit event, Eiko.nl voor de fotografie en Kanaal30.com voor de prachtige locatie! 

Deze website gebruikt cookies voor een optimaal website gebruik.

Meer informatie Accepteren